Over ons

Wat als werken voor jouw werknemers niet als een verplichting zou voelen? Sterker nog: wat als ze met plezier naar het werk zouden komen? Ontdek hier hoe Burovorm+ met slimme (kantoor)inrichting op maat het werkgeluk op jouw kantoor verhoogt. Zo krijgen je werknemers de aangename werkomgeving die ze verdienen, zodat ze fluitend naar het werk komen!

Onze missie en visie

Missie

Werken zou niet als een ‘verplichting’ mogen aanvoelen. Daarom besteedt Burovorm+ aandacht aan het werkgeluk op jouw werkplek, onder het motto ‘shaping happiness’.

Met slimme kantoorinrichting creëert Burovorm+ een aangename werkomgeving die ervoor zorgt dat werkgevers en werknemers met plezier naar hun werk komen, productiever en creatiever worden. Een werkplek die iedereen doet uitkijken naar maandag.

Visie

Bij Burovorm+ willen we het potentieel van alle bedrijven en hun werknemers maximaal verwezenlijken. Daarom vertalen we de noden van jouw bedrijf naar een slim interieurconcept met inspirerende werk- en ontspanningsruimtes als resultaat.

Burovorm+ ontwerpt kantoorinrichting die wérkt voor jou. Ieder bedrijf is uniek, dus maatwerk uit ons eigen maatwerkatelier is de norm. Ons team van adviseurs, interieurarchitecten, projectvoorbereiders, planners, schrijnwerkers en eigen monteurs staat voor je klaar om creatief aan de slag te gaan.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Bij Burovorm+ geloven we dat slimme kantoorinrichting een positief effect heeft op de werkvloer. Ergonomie, akoestiek, licht- en luchtkwaliteit, esthetisch meubilair en design, space planning,… met een beetje aandacht kunnen ze je werkplek transformeren in een totaal andere ruimte waar werkgeluk centraal staat.

Daarom ontwerpen en bouwen we kantoorruimtes op maat die beantwoorden aan de behoeftes van jouw werknemers. Zo creëren we belevingen die een positieve impact hebben op de bedrijfscultuur, de productiviteit en de sfeer op kantoor. En daar wordt ook jij als werkgever alleen maar beter van!

Hoe gaan we te werk?

Burovorm+ biedt het totaalplaatje: van onderzoek tot ontwerp, installatie en klantenservice. Bij de start van ons project kruipen we in de huid van jouw medewerkers. Alleen zo voelen en begrijpen we wat zij nodig hebben. Op basis daarvan bedenken we een concept op maat van de behoeftes en noden van jouw bedrijf.

Maakt ons ontwerp je blij? Dan starten we met het bouwen en installeren van je kantoorinrichting. Het resultaat? Een totaalconcept dat optimaal bijdraagt aan het werkgeluk in jouw bedrijf. Happy people, daar doen we het voor.

1960 BuroVorm
1970 Lierse Kantoormeubelen
2008 Aquisitie van LKM door Project Office 
2013 LKM wordt Project Office
2018 Burovorm+
2019 Duffel als nieuwe locatie
error: Content is protected !!